Φαρμακευτικό Συνέδριο, Εκθεση Φαρμακευτικών Προϊόντων

 

Hellas Pharm

 

Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, Μαρούσι

hp 

 

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου του 2015 έλαβε τόπο το φαρμακευτικό συνέδριο HELLAS PHARM 2015 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Η διοργανώτρια εταιρία   Κ - Provoli με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των παρευρισκομένων από οποιοδήποτε ατυχές συμβάν εμπιστεύτηκε στο     γραφείο μας ΧASFALISIS INSURANCE για ακόμα μια χρονιά τη νόμιμη Αστική Ευθύνη του συνεδρίου.hp2

 

Το γραφείο μας ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας την πιο ολοκληρωμένη προσφορά όσον αφορά τις καλύψεις αλλά και το κόστος.Η εξιδίκευση μας πάνω στην Αστική Ευθύνη(επιστήμονα ελεύθερου επαγγελματία, επαγγελματικού συλλόγου, διοργάνωσης συνεδρίου) μας έδωσε την δυνατότητα  να εφαρμόσουμε ένα καινοτόμο σύστημα παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών που σχετίζονται κυρίως με την ενημέρωση πριν τη σύναψη του συμβολαίου αλλά και την εφαρμογή των απαραίτητων ενεργειών που θα πρέπει να υλοποιηθούν (ανάλογα την περίπτωση) μετά την σύναψη του συμβολαίου.

 

Να σημειωθεί ότι στο συνέδριο υπήρχαν πάνω από 100 εκθέτες με ειδικά διαμορφωμένα  περίπτερα καθώς επίσης και ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 2000.Ανάμεσα τους παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Φαρμακοβιομηχανίας  καθώς και ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

 

 

 

XASFALISIS INSURΑNCE

 

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Νέα, Προϊόντα, Προσφορές