ασφαλιστικα προιοντα

Προσωπική Εξασφάλιση

Νοσοκομειακή εξασφάλιση -
Προγράμματα Υγείας

Επειδή η Υγεία μας είναι πάνω από όλους και από όλα. Σύγχρονα, ευέλικτα, ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα έρχονται να καλύψουν το κενό που υπάρχει πλέον στην κοινωνική ασφάλιση. Ατομικά ή οικογενειακά, αυτόνομα ή σε συνάρτηση με το ταμείο για οικονομικό κόστος, προγράμματα αξιόπιστων εταιρειών με παρελθόν και μέλλον, έρχονται να καλύψουν ανάγκες νοσηλείας, γιατρών, εξετάσεων και επισκέψεων.
Και για όσους θέλουν ακόμη περισσότερα, όπως προστασία μισθού, οικογενειακή εξασφάλιση, επαγγελματική προστασία υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις.

Αυτοκίνητο

Η ασφάλιση του μεταφορικού μας μέσου δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν υπάρχουν απλές αυτοματοποιημένες λύσεις. Ειδικός σύμβουλος θα συζητήσει μαζί σας και θα σας προτείνει σωστές καλύψεις με πραγματικά λογικό κόστος και κυρίως με αξιόπιστη εξυπηρέτηση στην δύσκολη στιγμή.
Είτε είναι το αυτοκίνητό μας, είτε το φορτηγό μας, είτε το δίκυκλό μας, εμείς σας έχουμε λύσεις και εξυπηρέτηση χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία.

Σπίτι

Στις εποχές που ζούμε το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας.
Αξίζει να το προστατεύσουμε. Με ένα μικρό κόστος μπορούμε να είμαστε ήσυχοι από κλοπή από φωτιά, από καιρικά φαινόμενα, από κάθε τυχαίο γεγονός.
Και για όσους θέλουν ακόμη περισσότερα, ειδικά μελετημένα προγράμματα για σεισμό, αστική ευθύνη για τους γείτονες, ασφάλιση έργων τέχνης, πολύτιμων αντικειμένων κλπ. είναι στη διάθεσή σας.

Σκάφος

Θάλασσα, νησιά, ήλιος, Ελλάδα. Τέσσερεις διαφορετικές λέξεις για το ίδιο θέμα. Όποια και να πεις στο μυαλό σου έρχονται οι άλλες τρείς. Με έναν τρόπο τα χαίρεσαι όλα… με το σκάφος σου. Για να ταξιδεύεις ήσυχος, αξιόπιστες εταιρείες διαθέτουν από τα βασικά προγράμματα μέχρι τα πιο εξειδικευμένα.

Επαγγελματική Εξασφάλιση

Αστική Ευθύνη

Το λάθος μιας στιγμής μπορεί να κοστίσει την ταλαιπωρία μιας ολόκληρης ζωής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζοντας τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης με την “Οδηγία 2011/24/EU του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” κάνει υποχρεωτική την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.
Ας μην αφήσουμε την επαγγελματική μας ζωή απροστάτευτη.
Οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές για εμάς και για όσους αγαπάμε.

Γραφεία

Διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας το περνάμε στον επαγγελματικό χώρο μας. Ας προστατέψουμε τον χώρο μας, και το πολύτιμο περιεχόμενο του, με απλά, βασικά, οικονομικά προγράμματα ή ειδικά μελετημένα και εξειδικευμένα προγράμματα για μικρούς ή μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

Κτίρια

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης μας είναι η περιουσία μας, ο κόπος μιας ζωής. Απρόβλεπτα, τυχαία γεγονότα μπορούν να συμβούν κάθε στιγμή. Το γεγονός αυτό πρέπει να το προβλέψουμε ώστε αν συμβεί, το κόστος να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο για όλους.
Απλές βασικές λύσεις μέχρι και πιο εξειδικευμένες μπορούν να δώσουν την σιγουριά και την προστασία που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας. Ας μην το αμελήσουμε γιατί η καταστροφή δεν αργεί…


 

 

 

 

 

Πληροφορίες για όλα τα προϊόντα:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Νέα, Προϊόντα, Προσφορές