Ξεκινά νέος έλεγχος για τα ανασφάλιστα

Νέα ηλεκτρονική διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων ξεκινά η  ΑΑΔΕ με βάση το ηλεκτρονικό μητρώο των ασφαλισμένων, με σκοπό "μέχρι το καλοκαίρι", όπως ανακοινώθηκε, να έχουν αρχίσει να αποστέλλονται ειδοποιητήρια στους οδηγούς. Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια, με την ενεργό συμμετοχή και της ΕΑΕΕ, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 και τότε είχαν σπεύσει να ασφαλιστούν περί το μισό εκατομμύριο οχήματα - από το 1,1 εκατομμύριο περίπου που είχαν "πιαστεί" ως ανασφάλιστα.

Περισσότερα...

Αποταμιευτικό πρόγραμμα με 2,00% εγγυημένο τεχνητό επιτόκιο

 

Είναι γεγονός ότι τα επιτόκια που προσφέρουν οι τράπεζες ακόμα και σε υψηλές καταθέσεις δεν υπερβαίνουν το 0,5% (επι των οποίων επιβάλλεται φορολογική επιβάρυνση 15%) ενώ παράλληλα οι αποταμιεύσεις είναι εκτεθειμένες στην επίδραση του πληθωρισμού. Παρόλα αυτά στις μέρες η ανάγκη για οικονομική εξασφάλιση τόσο για το μέλλον το δικό μας όσο και των παιδιών μας είναι υπαρκτή. Θέτουμε τις βάσεις απο σήμερα, για να διασφαλίσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. 

Περισσότερα...

Τι καλύπτουν τα συμβόλαια αστικής ευθύνης ιατρού

 

 

Ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης καλύπτει τον Ασφαλισμένο Ιατρό για τα ποσά που καθίσταται υπόχρεος, ως αστικώς υπεύθυνος, σύμφωνα με τα άρθρα 914-932 του Α.Κ., να καταβάλει ως αποζημίωση για οποιαδήποτε γραπτή απαίτηση τρίτου, ως νόμιμη αποζημίωση για σωματική βλάβη, θάνατο ή/ και υλική ζημιά  συμπεριλαμβανομένης της ηθικής βλάβης / ψυχικής οδύνης.

Περισσότερα...

Άμεση παροχή Βοήθειας σε 479.856 περιστατικά από την INTERAMERICAN, κατά το 2018!

 

Ιδιαίτερα πυκνή ήταν και κατά το 2018 η δραστηριότητα της INTERAMERICAN στον τομέα παροχής υπηρεσιών Βοήθειας.

Περισσότερα...

 Οι ασφαλιστικές εταιρείες που βραβεύτηκαν ως True Leaders

Τα βραβεία “True Leader” που έχει θεσμοθετήσει η Icap από το 2011, απονέμονται στις Εταιρείες και στους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score).

Περισσότερα...

ΤτΕ: Πτώχευσε η ΕΠΥ Qudos Insurance

 

Σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει ότι η ασφαλιστική επιχείρηση Qudos Insurance A/S με έδρα τη Δανία που δραστηριοποιείτο με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών(ΕΠΥ) στη χώρα μας, πτώχευσε.

Περισσότερα...

Τι πρέπει να προσέξω σε μια ασφάλεια υγείας

Η ασφάλεια υγείας αποτελεί επένδυση, για αυτό και η επιλογή του κάταλληλου προγράμματος είναι σημαντική. Παρακάτω εστιάζουμε στους όρους και τις παροχές των ασφαλιστικών συμβολαίων υγείας και παραθέτουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε.

Περισσότερα...

Ψηφιακή υπηρεσία Οδικής βοήθειας & Φροντίδας Ατυχήματος από την Generali σε συνεργασία με την Europ Assistance

 

 

Την υπηρεσία της on-line Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος παρουσιάζει η Generali στους πελάτες της, στον κλάδο αυτοκινήτου, σε συνεργασία με την Europ Assistance. Με τη νέα υπηρεσία η Generali κάνει ένα ακόμη βήμα προς την απλή και άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, με την αξιοποίηση έξυπνων, ψηφιακών εργαλείων.

Περισσότερα...

 

 

 

Generali My Drive: To app που καινοτομεί στον κλάδο του αυτοκινήτου


 

Την αξιοποίηση της τηλεματικής τεχνολογίας (telematics) προς όφελος των ασφαλισμένων θέτει η Generali, μέσω της εφαρμογής “Generali My Drive”.

Περισσότερα...

Bewell-το πρόγραμμα που καλύπτει 100% Καρκίνους,Καρδιά,Εγκεφαλικά!

 

 

Η “Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα” είναι μια από τις βασικότερες καλύψεις του νέου συστήματος υγείας bewell.

Η υπηρεσία καλύπτει 100% τις τρεις βασικές ασθένειες που φοβάται περισσότερο ο Έλληνας. Καρκίνο, Καρδιά και Εγκεφαλικό ανεξάρτητα από τη συμμετοχή που έχει επιλεχθεί και σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος χρησιμοποιήσει και το ταμείο του. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο καλύπτει: 

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Νέα, Προϊόντα, Προσφορές