Για την ανασφάλεια μήπως χρειάζεστε Ασφάλεια;

 

 

 

 

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, που θέλουν να ενισχύσουν την απασχόληση, επιτρέπουν μεγαλύτερη «ευελιξία» στην αγορά εργασίας, άρα και ασφάλισης!
 • Στη Γαλλία, τέσσερις από τις πέντε νέες προσλήψεις που έγιναν πέρυσι ήταν με συμβάσεις μικρής διάρκειας, παρά τις επικρίσεις ότι το καθεστώς προσωρινής απασχόλησης υπονομεύει τα κίνητρα των εργαζομένων και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.
 • Στη Βρετανία, πολλοί εργαζόμενοι απασχολούνται με τις λεγόμενες συμβάσεις «μηδενικών ωρών», πληρώνονται μόνο για την εργασία που κάνουν, χωρίς εγγυήσεις για ελάχιστο αριθμό ωρών ανά εβδομάδα.
 • Στη Γερμανία, αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η προώθηση ευέλικτων, χαμηλών αποδοχών και κρατικά επιδοτούμενων «μίνι θέσεων εργασίας».
 • Στην Ιταλία, οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται απευθείας με χρήματα αλλά με κουπόνια, τα οποία ο εργοδότης αγοράζει από το διαδίκτυο, τα ταχυδρομεία ή ακόμα και από καπνοπωλεία, στην τιμή των 10, 20 ή 50 ευρώ το καθένα.
 • Στην Ελλάδα; ΧΑΟΣ, τόσο με το εργασιακό, όσο και με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Μέσα σε αυτή την ανασφάλεια, δεν χρειάζεστε ασφάλεια; Είστε σίγουρος πως έχετε καλύψει την οικογένειά σας για κάθε ενδεχόμενο; 

Πλέον, δεν υπάρχουν δικαιολογίες… Τα ασφαλιστικά προγράμματα, είναι προσαρμοσμένα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία και οι καλύψεις τους είναι μεγαλύτερες ενώ τα ασφάλιστρα φθηνότερα, ενώ πολλές εταιρείες κάνουν προσφορές και για τα μικρότερα μέλη μιας οικογένειας.

Εμείς, θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα προγράμματα υγείας κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Εσείς επιλέξτε αυτό που είναι πιο κοντά σας και στα μέτρα σας. Κάποια στιγμή, αυτή σας η ενέργεια, μπορεί να σας εξασφαλίσει τη ζωή και την υγεία, τόσο την δική σας όσο και της της οικογένειάς σας.

 

Εθνική Ασφαλιστική FULL

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζετε:
 • Ασφάλιση που μπορεί να σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας
 • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας και  ειδικά προνόμια σε περίπτωση νοσηλείας στα Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα
 • Επιλογή θέσης νοσηλείας ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας
 • Ασφάλιση και των αγαπημένων σας προσώπων, συζύγου και παιδιών, με τα ίδια προνόμια και παροχές
 • Σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις ασφαλίστρου κατά 20% για τον/την σύζυγο, 30% για το 1ο παιδί, 40% για το 2ο παιδί, 50% για το 3ο παιδί και δωρεάν ασφάλιση από το 4ο παιδί και άνω
 • Συμπληρωματική λειτουργία με δημόσιο φορέα και οποιοδήποτε ομαδικό ασφαλιστήριο
 • Πρόσθετες Υπηρεσίες Υγείας μέσω Δικτύου Ιατρών, Δικτύου Οδοντιατρείων, Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, Συνεργασιών με νοσοκομεία, για τους κατόχους προγράμματος ασφάλισης υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής το οποίο καλύπτει και έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων. Ενώ, ένα νέο, Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full είναι ήδη έτοιμο να υποδεχθεί τους ασφαλισμένους.

 

Allianz – My Health

Το νέο πρόγραμμα My First HealthCare, είναι μία ειδικά σχεδιασμένη λύση, για εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν την υγεία τους έγκαιρα από τα νεανικά τους χρόνια και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης και η ηλικία έναρξης ασφάλισης σε αυτό είναι έως 40 ετών. Η κάλυψη των εξόδων νοσηλείας που προσφέρει ανέρχεται μέχρι ένα ανώτατο όριο που ανταποκρίνεται στα κόστη νοσηλείας αυτών των ηλικιακών ομάδων και δίνει πρόσβαση σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας μέσα από ένα ελκυστικό ασφάλιστρο. Πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι η ευελιξία στην επιλογή της θέσης νοσηλείας και η μηδενική συμμετοχή σε περίπτωση χρήσης και ασφαλιστικού φορέα. Παράλληλα, μέσω του My First HealthCare εξασφαλίζονται σημαντικές εκπτώσεις, στα μέλη της οικογένειας του ασφαλισμένου που επιθυμούν να ασφαλιστούν στο ίδιο πρόγραμμα.

AXA – Medisyn 2

Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας Mediσυν 2, απευθύνεται σε εσάς που επιλέγετε να προστατεύσετε σφαιρικά την υγεία σας, διασφαλίζοντας την πρόσβασή σας σε διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις και, εάν χρειαστεί, σε νοσηλεία.

Η ασφάλεια υγείας της ΑΧΑ παρέχει μέσω μεγάλων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων νοσηλευτηρίων και ιατρικών κέντρων, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε εσάς και στην οικογένειά σας. Εάν, τώρα εξερευνάτε τις επιλογές ασφάλειας υγείας που είναι διαθέσιμες, η ΑΧΑ Ασφαλιστική σας βοηθά να συγκρίνετε καλύψεις, πλεονεκτήματα και να υπολογίσετε το κόστος των ασφαλίστρων και να βρείτε, έτσι, το πλάνο υγείας που σας ταιριάζει.

Οι καλύψεις του Mediσυν 2, αφορούν και δαπάνες κατά τη νοσηλεία με κάλυψη: 100% Ελλάδα και Ευρώπη, 80% στον υπόλοιπο κόσμο. Δαπάνες πριν ή μετά τη νοσηλεία, κεφάλαιο αποπληρωμής ασφαλίστρων, λόγω ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια.

 

ΙΝΤΕRAMERICAN

H INTERAMERICAN προσφέρει 4 βασικές κατηγορίες προγραμμάτων ασφάλειας υγείας, το MEDISYSTEM, το MEDIHOSPITAL το MEDICASH και το MEDICARE για να επιλέξετε ανάλογα με το γενικότερο επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια κάλυψη, νοσοκομειακή κάλυψη, μόνο επίδομα ή πρωτοβάθμια κάλυψη).

Προγράμματα υγείας
Σε ποιους απευθύνεται
Σε εσάς που επιθυμείτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο γιατρών, διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών και κρατικών κλινικών.
Σε εσάς που θέλετε να έχετε νοσοκομειακή κάλυψη, εξασφαλίζοντας τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτικές ή κρατικές κλινικές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σε εσάς που επιθυμείτε οικονομική κάλυψη με τη μορφή επιδομάτων υγείας, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ως συμπληρωματικές καλύψεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα υγείας.
Σε εσάς που επιθυμείτε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με υψηλή ποιότητα. Παρέχει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενες μονάδες Υγείας, με €16 το μήνα!

 

MetLife –  ABC Health Care 2015 Ε.

Το ABC Health Care 2015 Ε. είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα Κάλυψης Νοσοκομειακής Περίθαλψης που έχει σχεδιαστεί από τη MetLife προκειμένου να προσφέρει στους ασφαλισμένους της, σε περίπτωση ανάγκης, αποτελεσματικές λύσεις και πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης. Το πρόγραμμα προσφέρει την δυνατότητα αποτελεσματικής αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων κάλυψης των ασφαλισμένων, καθώς και τη δυνατότητα για κάλυψη υψηλού επιπέδου ιδιωτικής νοσηλείας, απευθυνόμενο σε όλα τα επίπεδα εισοδήματος.

α χαρακτηριστικά του προγράμματος ABC Health Care 2015 E. καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης προσφέροντας στον ασφαλισμένο:

 • Υψηλό κεφάλαιο κάλυψης μέχρι €500.000 τον χρόνο.
 • Δυνατότητα επιλογής επιπέδου νοσηλείας (μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο), καθιστώντας το πρόγραμμα οικονομικά προσιτό σε κάθε εισοδηματικό επίπεδο.
 • Αξιοποίηση των προνομίων του συστήματος υγείας της MetLife, του Advanced Benefit Club.
 • Δυνατότητα επιλογής όσον αφορά στη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, διαμορφώνοντας το κόστος του προγράμματος. Ανάλογα με τις ανάγκες, ο ασφαλισμένος μπορεί  να επιλέξει ένα πρόγραμμα στο οποίο η δική του συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας θα είναι € 1.500 (ή € 3.000 εάν πρόκειται για πρόγραμμα με πιο προσιτό ασφάλιστρο) στα νοσοκομεία του δικτύου Αdvanced Benefit Club της MetLife, που αποτελούν σχεδόν το σύνολο των μεγάλων ιδιωτικών νοσηλευτηρίων της χώρας.
 • Επιπλέον, παρέχεται και ένα πρόγραμμα με συμμετοχή μόνο € 1.000, για νοσηλεία αποκλειστικά στα νοσοκομεία του δικτύου ABC.
 • Σε περίπτωση συμμετοχής του κοινωνικού φορέα στην κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, έχει προβλεφθεί η ισόποση μείωση της συμμετοχής του ασφαλισμένου.
 • Προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης δεύτερης ιατρικής γνώμης μέσω του δικτύου της WorldCare και της συνεργασίας με τα κορυφαία Νοσοκομεία του κόσμου, όπως το Massachusetts General Hospital, το Brigham and Women’s Hospital, το Children’s Hospital Boston και την Mayo Clinic.
 • Στο σύνολο των παροχών του περιλαμβάνει αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις για κάθε ανάγκη που απαιτεί νοσηλεία, παρέχοντας επιπλέον τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να αξιοποιεί όσες άλλες παροχές υγείας έχει από άλλους φορείς (κοινωνικός φορέας, Ομαδική Ασφάλιση) αποκομίζοντας επιπλέον οικονομικά οφέλη.
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Νέα, Προϊόντα, Προσφορές